Studenti uvedou Havlovu hru Vyrozumění

Na letní outdoorové stage divadla BuranTeatr se dnes při premiéře inscenace Vyrozumění představí naši studenti z ročníku činoherního herectví Igora Dostálka. Hru Václava Havla s nimi nastudovala režisérka Martina Frejová Krátká. Pozor: začátky premiérového představení i repríz jsou nezvykle v 18.30 hodin!

 

,,Jsme jako ten Sisyfos – valíme balvan života na kopec jeho iluzorního smyslu, aby se vzápětí skutálel zpět, do údolí své vlastní absurdity.“                                                                                                                 Václav Havel (Vyrozumění)

 

Kancelář ředitele, přichází psaní, velice důležité úřední vyrozumění, psáno je ovšem novým úředním jazykem, který je v úřadě zaváděn. Jde o nový experiment, který má zpřesnit úřední korespondenci a zavést tak do její terminologie pořádek. Dle nové vyhlášky se tedy ptydepe musí učit všichni povinně!   Ale pozor! Nejsme sami, ve zdi je štěrbina, kterou nás pozoruje úřední pozorovatel!

 

Srdečně vás tedy zveme na naši odkládanou novinku na venkovním jevišti. Lístek si můžete zakoupit na nejbližší reprízy se uskuteční již 31.5. a 1.6. 2021 na letní scénu divadla BuranTeatr přes platformou GoOut. Dostanete se na ni jednoduše přes webové stránky divadla BuranTeatr.

https://www.buranteatr.cz/program/detail/286

A také přes přímý odkaz na GoOut.

https://goout.net/cs/vyrozumeni/szrdtir/

 

Režie: Martina Frejová Krátká

Dramaturgie: David Drozd

Scénografie: Lenka Odvárková

Hudba: Ota Balage

Produkce: Hana Haničincová, Adam Harton

Foto: Terezie Fojtová

#Havel #premiera #divadlo