Setkání akademické obce znovu a jinak aneb JAMU čtvrtky

Po šesti proběhnuvších setkáních akademické obce je na čase posunout se dál, a proto přichází projekt „JAMU čtvrtky“. Je to platforma, která si klade za cíl být maximálně otevřená všem - tzn. studentům i zaměstnancům fakulty. Budeme tu nejen diskutovat, budou zde probíhat i odborné a tematicky zaměřené přednášky, ale rádi bychom vám nabídli i praktické workshopy či cvičení.
První setkání je plánováno na čtvrtek 3. března 2022, a to kdykoli od 17.30h v klidové místnosti na Mozartově.
A co vás čeká?!? Seznámíme vás s obsahem a představou „JAMU čtvrtků“, předběžným harmonogramem, domluvenými lektory a vystupujícími, představíme i diskusní témata. Budeme vás informovat o současných možnostech (principech, nástrojích či postupech a jejich použití v případě potřeby), kterými fakulta v této chvíli disponuje a co i do budoucna plánuje směrem ke studentům a pedagogům realizovat.
Vzhledem k aktuálním událostem a ruské invazi na Ukrajinu, které nás všechny nepochybně zasáhly, bude otevřena i otázka možné podpory Ukrajině (morální, individuální, institucionální a další) a otevřeme diskusi o důvodech eskalace této situace (co a proč k tomu vedlo a jaký je historický kontext).
Doufám, že si najdete čas a stavíte se z námi - budeme se na vás těšit poprvé ve čtvrtek 3. března 2022 od 17.30 do 22hod v klidovce DF JAMU.

Datum a čas konání: 3. 3. 2022 v 17:30 h

Místo konání: DF JAMU, klidovka